LEGO® Events

 • Een energie boost voor je team of organisatie
 • Een unieke ervaring die we samen vorm geven
 • Met Marcel de Jong, bekend van LEGO MASTERS

Iedereen bouwt mee met LEGO!

Zoek je een nieuwe ervaring voor je collega's of vrienden? Iets unieks met veel lol waar iedereen aan mee kan doen? Bouwen aan je team? Dan is een LEGO Event iets voor jullie!

 

Ieder event bestaat uit verschillende LEGO Challenges die op maat zijn afgestemd met wat je wilt bereiken. Geschikt voor groepen van 12 tot 200 personen. Het is vaak een mix van fun, nuttige onderwerpen en teambuilding. Vaak is er ook een thema of gelegenheid waar omheen de challenge ingericht wordt. Niets is te gek! En legosteentjes in overvloed! Zomaar wat ideeën waar we aan meewerkten:

 • Een bouwwedstrijd waarin 12 teams van sales professionals een nieuw fictief product moeten bouwen door nauw samen te werken;
 • De aftrap van een hackathon van meerdere dagen waar 6 teams ieder een oplossing bedenken voor de energiecrisis;
 • Een themamiddag waar het hele bedrijf met elkaar vrij nadenkt over de ambities voor het komende jaar;

 

Heb je het idee dat een LEGO Event iets voor je kan zijn? Of als onderdeel van een groter evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een energieke vorm is onze Team Challenge waarin een hele set mini-uitdagingen gecombineerd kunnen worden.

Lego na het ontbijt?

Hoe leuk is het om je dag met een Lego Challenge te starten?

Team Challenge

Daag jouw team of organisatie uit! Het wordt een unieke ervaring waar je vrienden of collega's nog lang aan terug zullen denken. Zit jij straks in het winnende team?

 

 

Wat kost dat?

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct onze menukaart.  We gebruiken je gegevens alleen om onze menukaart naar je te sturen en eventueel contact met je op te nemen.

  MENUKAART 2022 – THE POWER OF BRICKS

   

  WE WERKEN VOOR KLEINE EN GROTE ORGANISATIES

  knab
  efteling
  deloitte
  sportfondsen
  kubecon
  hills