Toekomstverkenning: Bouw samen aan de Visie van je Bedrijf

Ontdek de kracht van toekomstverkenning met Lego. In deze inspirerende workshop bundelen diverse teams uit verschillende bedrijfsonderdelen hun creativiteit en inzichten. Samen bouwen ze een eigen visie op de toekomst van het bedrijf. Doe mee en ontdek welke ideeën er spelen voor een succesvolle toekomst!

Een Unieke Samenwerking van Verschillende Teams

Tijdens onze toekomstverkenning workshop brengen we mensen uit verschillende onderdelen van het bedrijf bij elkaar. Of het nu willekeurig of vooraf samengestelde groepjes zijn, de mix van diverse perspectieven leidt tot rijke discussies en verrassende inzichten.

Opwarmen voor een Toekomstgerichte Mindset

Voor we beginnen met het bouwen van de toekomst, creëren we een toekomstgerichte mindset. Met leuke en stimulerende activiteiten zorgen we ervoor dat iedereen zich openstelt voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dit vormt de basis voor een creatieve en constructieve sessie.

Bouw je Visie en Ontdek Nieuwe Inzichten

In teams bouwen we elk een visie op de toekomst van het bedrijf met behulp van Lego. Door de kracht van hands-on bouwen te combineren met collectieve denkprocessen, ontstaan verrassende bouwwerken die nieuwe inzichten bieden. Aan het einde van de workshop presenteren de teams hun creaties, wat vaak tot inspirerende en eye-opening momenten leidt.