InnSpire Zeepkist Challenge: Bouwen, Racen & Verbinden met LEGO®

Op een spectaculaire locatie, Fort de Batterijen in Nieuwegein, vond een middag vol creativiteit en teamgeest plaats tijdens onze onvergetelijke LEGO® workshop. Onder de enthousiaste leiding van onze facilitator, Martin, gingen de 20 deelnemers de uitdaging aan om hun grenzen te verleggen en een unieke LEGO® zeepkist te bouwen. Het was een dag vol energie, samenwerking en vooral heel veel plezier!

Een Vliegende Start

De middag begon met een hartelijke introductie, waarin alle deelnemers zich voorsteldenen hun LEGO®fanatisme toonden. Martin nam het woord en enthousiast vertelde hij over het programma van de dag. Iedereen was direct betrokken en nieuwsgierig naar wat komen ging.

Tower Power

De toon was direct gezet met de “Tower Power” uitdaging. In slechts 5 minuten moesten teams samenwerken om de hoogste toren te bouwen. De competitie was voelbaar, en de lucht werd al snel gevuld met lachende gezichten en fanatieke bouwers. Met de kracht van LEGO® was de betrokkenheid ongekend hoog en ontstonden er prachtige constructies.

Bruisende Creativiteit

De volgende uitdaging voor de teams was om in 10 minuten zoveel mogelijk items van een lijst met objecten te bouwen. De creativiteit vloeide rijkelijk en de bouwtafels waren een bruisende mix van kleuren en ideeën. De directe engagement van LEGO® zorgde ervoor dat iedereen meteen in zijn element was en hun creatieve genieën ontketenden.

Pimp My Zeepkist

Na de verfrissende break begonnen de teams vol enthousiasme aan het bouwen van hun eigen zeepkisten. Martin begeleidde en inspireerde de deelnemers met handige tips en een duidelijke instructie. De startkits met motoren, accupacks en remote controls zorgden voor een technische uitdaging die perfect samenkwam met de esthetische aspecten van het ontwerp.

Het Moment van Waarheid

De presentatie van alle voertuigen zorgde voor opgetogen reacties. Ieder team had zijn eigen unieke zeepkist gecreëerd, met oog voor detail en innovatieve oplossingen. De spanning steeg toen de mooiste zeepkist werd beloond met een kleine voorsprong bij de start van de race.

De Grote LEGO® Zeepkist Knock-Out

Met adrenaline en opwinding stapten de teams in de rol van coureurs en gingen ze de strijd aan in verschillende ‘heats’. De rest van de groep juichte en moedigde aan, wat een fantastische sfeer creëerde.

En De Winnaar is…

Bij de einduitslag werd teruggekeken op de bouw- en raceprestaties van alle teams. De winnaars werden beloond met de trofee, maar de echte beloning was de waardevolle ervaring die iedereen had opgedaan. Het samenkomen van LEGO® en teamwork had geleid tot een dag vol plezier, innovatie en betrokkenheid.

Een Ervaring om te Koesteren

Terwijl de middag ten einde liep, was het duidelijk dat deze LEGO® workshop bij InnSpire Recharge & Connect een onuitwisbare indruk had achtergelaten. De kracht van LEGO® had niet alleen zeepkisten gebouwd, maar ook een hecht team gesmeed. Met een lach op hun gezicht en prachtige herinneringen in hun hart vertrokken de deelnemers, vol nieuwe energie om de volgende dag weer met elkaar aan de slag te gaan.