Kubcon Lego Mascotte Workshop

Tijdens Kubcon 2023, gehouden in het prachtige Amsterdam, hebben we in samenwerking met de EventFabriek de Kubcon Lego Mascotte Workshop georganiseerd. Met een team van drie enthousiaste professionals, Martin, Bibi en Marcel, hebben we een onvergetelijke ervaring gecreƫerd voor de deelnemers. Martin zorgde voor de ontvangst en de vlekkeloze organisatie, terwijl Bibi en Marcel als onze creatieve Lego Masters fungeerden, deelnemers begeleidden bij het maken van hun eigen Lego Mascotte.

Een Wereldwijd Publiek

Wat onze workshop zo bijzonder maakte, was de diverse groep deelnemers die vanuit alle hoeken van de wereld naar Kubcon kwamen. Samen hebben we meer dan honderd meesterwerken gemaakt, elk met zijn unieke creatieve invulling. Van Beijing tot Dubai, Londen, Parijs, New York en vele andere steden, onze mascottes hebben hun weg gevonden naar de werkplekken en huizen van enthousiaste deelnemers over de hele wereld.

Creativiteit zonder Grenzen

Met een overvloed aan bouwstenen die op volgorde van de regenboog klaarstonden, was de creativiteit tijdens de workshop grenzeloos. Deelnemers konden hun eigen Lego Mascotte ontwerpen, en velen kozen ervoor om vriendjes voor Phippy, de mascotte van het evenement, te maken. Het was fantastisch om te zien hoe deelnemers vanuit verschillende culturen en achtergronden hun unieke perspectief en creativiteit in hun creaties verwerkten.

Een Feestelijke Avond

De workshop vond plaats tijdens een speciale avond tijdens de conferentie, waar extra entertainment en festiviteiten waren georganiseerd. Een van de hoogtepunten was de komst van Phippy en zijn vriendje in de vorm van reusachtige opblaasbare mascottes. Bibi en Marcel aarzelden niet om met deze iconische figuren op de foto te gaan, wat zorgde voor lachende gezichten en onvergetelijke momenten.

Een Blijvende Herinnering

Een van de hoogtepunten van de workshop was dat de deelnemers hun eigen Lego Mascotte mee naar huis mochten nemen. Deze prachtige creaties dienen nu als decoratie op werkplekken en als aandenken aan deze geweldige conferentie. De foto’s die genomen werden op de speciaal ontworpen “KubeCrawl + CloudNative” Lego-stage verspreidden de vreugde en creativiteit van de workshop over de hele wereld.