Unieke Bouwervaring: 70 Deelnemers, één Reusachtige Knikkerbaan!

Marcel de Jong, onze geweldige Lego Master en Lego workshop expert, heeft weer een spectaculaire workshop met Lego gefaciliteerd! En dit keer was het niet zomaar een workshop, nee, we hebben met maar liefst 70 medewerkers van een groot bedrijf een reusachtige knikkerbaan van wel 5 meter gebouwd. Hoe gaaf is dat?!

11 Teams, 1 Taak

Met maar liefst 11 teams hebben we deze epische knikkerbaan gecreëerd, waarbij elk team verantwoordelijk was voor het bouwen van een specifiek segment. Waarom deden we dit? Nou, het bedrijf waar we voor werkten hanteert een aantal belangrijke principes van samenwerking, en ik weet zeker dat je ze zult herkennen als je nadenkt over teamwork. Ze luiden als volgt:

  • “Gebruik maken van elkaars kracht, verschillen en expertise.”
  • “Helder maken wie welke rol heeft.”
  • “Afspraken maken en in gang zetten wat nodig is.”
  • “Voortgang bewaken.”
  • “Collega’s informeren en betrekken.”

En geloof me, met deze workshop hebben we deze principes tot leven gebracht! Het was niet alleen een opdracht voor elk team om hun eigen segment te bouwen, maar ook een immense uitdaging om ervoor te zorgen dat alle segmenten perfect samenwerkten als één geheel. Maar we hebben het voor elkaar gekregen!

Gedurende het hele proces hebben we elkaar vol bewondering toegejuicht en bewonderd. Elk bouwsel was uniek en prachtig op zijn eigen manier, en we waren allemaal onder de indruk van elkaars creativiteit en vakmanschap. Het was geweldig om te zien hoe iedereen zijn of haar rol vervulde en samenwerkte om dit project tot een succes te maken.

De knikkerbaan was niet alleen een resultaat van onze gezamenlijke inspanningen, maar ook een symbool van onze samenwerking en wat we kunnen bereiken als we onze krachten bundelen. Het heeft ons eraan herinnerd hoe belangrijk het is om elkaar te ondersteunen, te waarderen en te betrekken bij alles wat we doen.