Partners

We hebben goede ervaringen met deze personen, bedrijven en locaties.

Co-hosts, coaches en facilitators

Naast Marcel hebben we connecties met een grote groep ex-deelnemers van LEGO MASTERS, andere LEGO professionals en diverse soorten coaches.

Marcel de Jong tijdens een LEGO WOrkshop van THE POWER OF BRICKS

Marcel de Jong

marceldejong.info

 

Marcel gaat als Lego Master helemaal op in elke legoworkshop. Met zijn enthousiasme schept hij een aangename sfeer waarin deelnemers zich voor elkaar openstellen. Met veel zorg denkt hij met je mee over de invulling van een succesvolle workshop.

Marian van Riel – THE POWER OF BRICKS

Marian van Riel

bureauboslucht.nl

 

Marian samengevat: positief, enthousiast, actie gericht & met een focus op het ontwikkelen van kwaliteiten. Als coach is ze samen met mensen op zoek naar hun sterke punten. Ze is altijd actie gericht bezig. Met individuele coaching is ze onderdeel van onze aftercare na workshops.

Martin Kerkvliet – THE POWER OF BRICKS

Martin Kerkvliet

IKHIER

 

Als event executive bedacht en begeleidde Martin al een duizendtal uitjes door heel Nederland. Tussendoor volbrengt hij triatlons en won hij en passant het NK Glijbaanmarathon. Met Martin weet je zeker dat je een te gekke workshop hebt.

Bram Akkermans – THE POWER OF BRICKS

Bram Akkermans

bramsbouwstenen.nl

 

Bram is een LEGO®-fanaat met een uit de hand gelopen hobby. Hij heeft voor onze workshops 2000 kg legosteentjes klaarstaan in zijn geweldige legoshop in Breda. Veeeeeeel Lego nodig? Bram regelt het!

Ernesto Lemke – THE POWER OF BRICKS

Ernesto Lemke

brickpainting.nl

 

Ernesto ontdekte via Lego Masters dat je kunt 'schilderen met steentjes'. Ook bekend van zijn Brickpainting van Arjan Lubach in het tv programma 'Sterren op het doek'. Als (lego)kunstenaar maakt hij werken in opdracht en is hij ook voor projecten, lezingen en evenementen beschikbaar.

Workshop locaties

Voor je zakelijke workshop hebben we goede ervaring met diverse locaties. Een geweldige locatie is HET NUT in Beesd, sfeervol en goed bereikbaar via de A2. Ook is de LocHal in Tilburg goed te bereiken met openbaar vervoer en uitermate geschikt voor meerdaagse evenementen. STRND Breda is de locatie als je met je bedrijf een dagprogramma wilt combineren met een borrel en andere spelactiviteiten. Wil je een workshop volledig in LEGO-sfeer? Dan is het LEGOLAND Discovery Centre in Scheveningen een mooie optie. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Heb je zelf genoeg ruimte of een ander idee voor een locatie, dan kan dat ook! We verzorgen workshops met LEGO voor teams of groepen van 6 tot 200 personen op iedere denkbare locatie.

Hoe kunnen we je helpen?

Op zoek naar nieuwe inzichten? Met LEGO je event verrijken? 

Meer weten?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.