Teambuilding met LEGO®

De ultieme manier om aan je team te bouwen!

Welkom bij THE POWER OF BRICKS – de experts in LEGO workshops en events voor teambuilding! We hebben ervaring met groepen van 10 – 200 deelnemers. Bij ons geloven we in de kracht van LEGO om teams te versterken en een hechte samenwerking te bevorderen. Met onze enthousiaste en ervaren facilitators staan we klaar om jouw team een onvergetelijke LEGO-ervaring te bieden die niet alleen leuk is, maar ook waardevolle resultaten oplevert.

 

 

Lego teambuilding workshop van THE POWER OF BRICKS

Waar gaat het om?

Teambuilding is het proces waarbij activiteiten en oefeningen worden ingezet om de samenwerking binnen een team te verbeteren. Bij THE POWER OF BRICKS begrijpen we dat teambuilding meer is dan alleen maar een leuke tijd hebben. Het gaat om het bevorderen van positieve relaties, het versterken van onderlinge banden en het verbeteren van de algehele teamwork. En LEGO is het perfecte gereedschap om dit te bereiken.

 

Tijdens onze LEGO workshops zul je ontdekken hoe LEGO kan bijdragen aan teamontwikkeling. We bieden een interactieve en hands-on ervaring waarin het team uitdagingen aangaat, problemen oplost en creatieve oplossingen bedenkt. Door LEGO te gebruiken, zullen je merken dat de teamcommunicatie verbetert, teambinding wordt versterkt en het vermogen om effectief samen te werken groeit.

Wat maakt onze LEGO-workshops zo krachtig?

Laten we eens kijken naar enkele belangrijke resultaten die kunnen voortvloeien uit een succesvolle teambuildingsessie:

 

Verbeterde communicatie: Bij THE POWER OF BRICKS leren jullie effectief met elkaar te communiceren, wat misverstanden vermindert en de samenwerking bevordert. Door LEGO-uitdagingen aan te gaan, zullen jullie merken dat jullie beter op elkaar afgestemd raken en ideeën duidelijk kunnen overbrengen.

 

Versterkte teambinding: Onze LEGO workshops versterken de onderlinge band en het vertrouwen tussen teamleden. Door samen te werken aan LEGO-constructies, leren jullie op elkaar te bouwen en ontstaat er een gevoel van saamhorigheid.

 

Betere samenwerking: Bij THE POWER OF BRICKS ontdekken jullie elkaars sterke punten en vaardigheden. Dit stelt jullie in staat om effectiever samen te werken en complementaire bijdragen te leveren. Door LEGO-challenges aan te gaan, zullen jullie merken dat jullie als team sterker worden.

 

Verhoogd vertrouwen: Door uitdagingen en activiteiten aan te gaan, ontwikkelen jullie als team vertrouwen in jullie eigen capaciteiten en in die van jullie collega's. LEGO geeft jullie de mogelijkheid om te experimenteren, risico's te nemen en te vertrouwen op elkaars ideeën en oplossingen.

 

Verbeterd probleemoplossend vermogen: Bij THE POWER OF BRICKS stimuleren we jullie vermogen om gezamenlijk problemen te identificeren, analyseren en op te lossen. LEGO-workshops dagen teams uit om complexe problemen aan te pakken en constructies te bouwen volgens specifieke richtlijnen of uitdagingen. Door samen te werken en verschillende perspectieven te combineren, kunnen teams effectieve oplossingen vinden en obstakels overwinnen.


Creativiteit: LEGO-workshops stimuleren creatief denken en bevorderen innovatieve oplossingen. Door met LEGO-stenen te bouwen, worden deelnemers aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken en unieke constructies te creëren. Dit helpt bij het ontwikkelen van creatieve vaardigheden en het stimuleren van originele ideeën.


Stressverlichting: LEGO-workshops kunnen ook dienen als een ontspannende activiteit om stress te verminderen. Het spelen met LEGO-stenen heeft een kalmerend effect en helpt deelnemers om te ontspannen en hun gedachten even los te laten. Dit kan de algehele teamdynamiek verbeteren en een positieve werkomgeving bevorderen.

 

Teamidentiteit: Door samen te werken aan het bouwen van complexe LEGO-creaties, kunnen teamleden een gevoel van trots en teamidentiteit ontwikkelen. Ze kunnen zich verbonden voelen met het eindresultaat en een gevoel van saamhorigheid ervaren door gezamenlijke prestaties.

 

Plezier en betrokkenheid: LEGO workshops zijn bovenal leuk! Ze bieden een ontspannen en interactieve omgeving waarin teamleden kunnen genieten van het creatieve proces, samen lachen en plezier hebben. Dit draagt bij aan een positieve teamervaring en verhoogt de betrokkenheid bij de activiteit.

 

Kortom, LEGO workshops voor teambuilding bieden niet alleen een leuke en creatieve ervaring, maar ook verschillende voordelen zoals het bevorderen van samenwerking, het stimuleren van creativiteit en het ontwikkelen van probleemoplossend vermogen. Deze workshops kunnen een waardevol instrument zijn om de teamdynamiek te verbeteren en een positieve werkomgeving te creëren. Neem contact met ons op, dan bepalen we samen hoe we kunnen bouwen aan jouw team!

 

Wat kost dat?

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct onze menukaart.    We gebruiken je gegevens alleen om onze menukaart naar je te sturen en eventueel contact met je op te nemen.

    MENUKAART 2022 – THE POWER OF BRICKS